Слово й думка

Блаженний той, хто слів потік у мудрості скерує.
Хто думку спутав і вона в пустелю не мандрує!
Хто відпускає у любові, змію, що тіло й душу тисне.
Де твердість буде в добрім слові – там й злоба згасне, обезкисне.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2017
06.04.2017
23:42
м. Львів
Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.


Рецензии