***

СНЕЖНА ПРИКАЗКА

Вихрушка снежна.
След миг ще хвръкнем.
А ти си нежна.
От страст потръпвам.
Постеля бяла
ще ти постеля.
Неделя цяла
ще бъдеш с мене.
Целувки чувствам
вкусни по устните.
Ръцете искам
да не изпускам.
В погледа ти
да се препъвам.
Между гърдите ти
все да потъвам.
Снежна приказка
не доразказана.
Удоволствие
недоизказано...

04.12.2011 г.
Б. Алекс.
Петър Пенчев


Рецензии