Молимося разом

О Боже наш, страхи з усіх сторін,
Страхи від вірусу і від агресії,
То не шкодуємо своїх колін,
І молимося слізно, без депресії!

Вкладаємо в молитву серця біль,
Душі благання до Святого Бога,
Хай голоси почує звідусіль,
Над всім Він має завжди перемогу!

Бог є Життя, і Він дає життя,
Покаємося за гріхи всі наші,
Нехай до них не буде вороття -
Тоді і вісті будуть в нас інакші! -

В країнах завжди буде мирний час
(Не станемо тримати в руках зброю),
Відразу й смертність зменшиться у нас -
Заживемо під Божою рукою!
                05.04.2021.


Рецензии