эс

Кожного разу, коли я бігаю перед йогою ( біжу в промисловій зоні, де заводи та чагарники), я в декількох місцях натикаюся на сторожових собак, які постійно нападають... і кожного разу для самозахисту я озброююсь камінням та, звісно,  перемагаю в нашій сутичці))) одного разу, на чергову пробіжку я інтуїтивно взяла із собою обрізки м"яса, жиру, тощо... і при черговій атаці кожної собаки із зграї я кидала їм ласощі, що гарантувало мені спокійну пробіжку))) приємно було бігти сьогодні "неозброєною", коли вони спокійно лежать і не нападають... приручені одним разом доброти) так приємно перемагати суперника без бою!) і варто було лише відійти від стереотипної поведінки - захищатися... прирученими суперниками, ворогами набагато легше керувати і контролювати їх також!)))


Рецензии