Бярозцы

Напаi мяне бярозка
Сокам смачным, напаi,
Жыватворнай сваёй слёзкай
Ты мой смутак затаі!

Падзялiся сваёй сiлай,
Падзялicя цеплынёй,
Водарам зямелькi мiлай
Ды староначкi маёй!

Напаi мяне бярозка
Сокам смачным, напаi,
Ды сваёю шчырай слёзкай
Усе хваробы загаі!


Рецензии