Грусть

      
                Болгарский
                Мир и Я


                Т Ъ Г А Т А

                Тъгата цял живот ще продължи.
                Тя радостните чувства осланява.
                След толкова измами и лъжи
                на истината вярна си остава.

                В света до корена несъвършен
                тъгата като въглен жив е в мен.

                Ана  Величкова


Рецензии