Вока твае

Вока твае ўсёвідушчае,
 горад, дзе ёсць душа...
Кажа мне ноччу цёмнай
 цемра вады ручая.

Цешыцца раніцай рэчка,
 вока адкрыўшы ад сна.
Горад гарчыць на вуснах
 кавай спачатку дня.

Менск адплывае ад берага,
 лодкай плыве в гэты дзень,
...на ціхія яго зорачкi
 так бы глядзеў і глядзеў...


Рецензии