Я тiльки в шибку постучуся

                Тобі, вчителю, присвячується.   
                Пам’яті Івана Федоровича Романюка.
                Волейбольний турнір  2021 року с.Прибилів.


Дружино моя, як там діточки,
На подвір’ї я бачу правнуки гуляють.
Тебе я прошу, не носіть хусточки
Скажи, їм усім, нехай пісню співають.

Я до школи лечу, там хлопці чекають,
Дощем постучуся  у шибку, мій сину,
Я знаю, я знаю, мене не впізнають,
Та я над усе так любив Батьківщину.

Скажіть, мені хлопці, я знаю, я бачу,
Що сталося вчора, країна в багні.
Усе проросійське, я їм не пробачу,
Так хочеться нині заплакать мені.

Світланко моя, ти чекай десь під ранок,
Поглядай  у віконце, посміхнись, як завжди.
Не заслонюй, прошу, не заслонюй фіранок,
Чекай мене, чуєш, чекай мене, жди.

Ну добре, бувайте, я на варту ступаю,
А ви починайте, судя хай свистить.
Мене там чекають, та чужий я у раю,
Та як мені, ненько, тебе захистить.


Рецензии