Очми бутэй Гайнулла

Ботен хермэтне очеп ташладын
Артыннан ишекне капладын
Кайчакта ойгэ кайтмый башладын
Оят дигэнне анламадын

Карамадын бутэн кешелэргэ
Алар да белэлэр барысын
Ничек туганнарны мыскыл итеп
Курсэтэсен тоснен карасын

Салган саен озыная ара
Чыгып булмас мондый сазлыктан
Ничек була очеп шул кадэрлек
Сорап алдым эле бал кортан

Бал корты шундук мина эйттедэ
Каян белим мин алкаш тугел?
Гайнуладан сора ул бит профи
Мине борчыма бутэн диде

Гайнуллада бутэн инде салмый
Хэзер инде анлый Гайнулла
Салган коне кунелле була шул
Чыкканда шул кунелсез була


Рецензии