смертельна бiль

Боляче мені в душі у тілі.
Та терпімо.бо працює анти біль і діє.
Обезболює усі куточки
Мій
Животик слізьми очки.
Настрій гарний відчуваю
Милий Боже
Душа співає.
Кругом горе а я радію
Мені страшно а я грішу і дію.
 і нічого з цим не вдію.
Солоденько на душі
Гарний настрій я сплю в тиші.
Що ще прийдеться іспитати
Я порядна жінка,мати.
Яку ще боль прийдеться перетерпіть.
Знаю як болить і ніжки терпнуть
Горе знаю радість знаю.
а от
,смертібіль,
зі страхом ожидаю
 


Рецензии
Каждому своё,предназначено оно.

Забина   12.02.2022 12:52     Заявить о нарушении