Энкэй диеп кемгэ дэшэргэ

Йогереп кенэ ойгэ кайтыр идем
Энкэй синен кочакларына
Синнэн башка яшэу - яшэу тугел
Энкэй сине озлеп сагынам

Кушымта:
Киттен Энкэй, киттен бу доньядан
Синсез Энкэй калдым мин ятим
Кемнэр баштан сыйпар балам диеп?
Ничек Энкэй, синсез мин яшим?

Синен чиста матур саф кунелен
Коч - дэрт бирэ иде яшэргэ
Бу тормышка бер сорауны бирэм
Энкэй диеп кемгэ дэшэргэ?

Тошлэремдэ курэм сине, Энкэй
Очам коштай сина талпынып
Яннарында еш була алмадым
Хэзер инде яшим юксынып


Рецензии