Утэ дэ китэ

Коннэр утэ, коннэр китэ
Безне алда ни котэ
Язлар уткэч, жэйлэр уткэч
Кунел нилэр жилкетэ?

Айлар утэ, айлар китэ
Артымнан вакыт тортэ
Якын дуслар янда булса
Шунысы мина житэ

Еллар утэ, еллар китэ
Тормыш каты жилкетэ
Йорэк кенэ хаман эрни
Белми ул кемне котэ

Гомер утэ, гомер китэ
Ахырына кемнэр житэ
Яшь чакларны искэ алып
Кичлэрем монсу утэ


Рецензии