Дитинство пахло чорнобривцями

Чорнобривцями та матіолою
Гарно пахло дитинство моє.
Із селом я розлучена долею.
Бо життя вже так склалось.Та є
Завжди місце на грядці й у серденьку
Для тих квітів чудових таких,
Вони сяють для мене веселкою
І нагадують юні роки.
2016 р.


Рецензии