Безумовне

Що березень без квітня? - Тіні мрії...
Такий собі, прозорий вітерець,
що прагне віри в темряві надії
і за початком вгадує кінець...

Йому межею - рідні палестини,
де кожен крок приводить світ до див,
в яких душа у небо синє лине
і не шука наземних перспектив...

Та він чека, коли ж його зігріє
майбутнього примхливий каганець...
Що березень без квітня? - Тіні мрії...
Такий собі, прозорий вітерець...


Рецензии