***

Для того, чтобы быть красивой, женщине достаточно иметь черный свитер, черную юбку и идти под руку с мужчиной, которого она любит.
Ив Сен-Лоран

Трохи не погоджуся з шанованим мною Івом)
Для того, щоб бути гарною, не обов'язково щось мати, достатньо бути поряд з чоловіком, який одягає тебе в Щастя!
Вільна Птаха


Рецензии