Почуття людей

2.  Из истории родной страны
(1987 г. – 1996 г.)

Той шок людей не можна змалювати,
Коли вони заходять до крамниці,
І нерви, щоб були твердіш за  крицю!
Мішками зараз треба гроші мати,

Усі  здебільш тепер такі убогі,
Окрім отих, що вміють обдурити,
Побачиш ціни і німіють ноги,
Так гірко стане, ніде правди діти!

Навіщо обирали депутатів?
Куди наш президент привів мільйони?
Голодна смерть чекає в кожній хаті,
Їх не злякають найстрашні прокльони!

Для кого ми так тяжко працювали?
Бездольні  діти брязкали ключами,
Здоров.я ми суспільству віддавали,
А нині - знов у черзі за харчами!

Хто нам віддасть усе,що заробили?
І звідки зараз спокою шукати?
Була така країна – все розбили!
Скажіть, хто знов нас зможе об єднати?

Бо бачимо: правителі не дбають,
Аби народу стало краще жити,
І лише одного усіх навчають:
Як добре іншим глибшу прірву рити!


Рецензии