Забудь vэ уv дороvк

Сюда, Пітух, до Коць

Падкідываем дровць
У грубку патіхоньк.
І аv 3sыть огонь
От саламандрыj свёнт.

Зvырае хтося добр
Усэ, шо фаjн було
Завсёды v гонды во
Каj бывшых Петушков.

Зламалы своj забор:
А на тобі, друг Кот!
Бо злодыj чы тоj vлоб,
Шо вырубав садок.

Ведь трэба, шоб город
Побільшыj у завхоз.
І, значыця, слывок
Тут коб і ны слідов.

Да, ох, шось мал пінёндз,
Шоп заново уфсё.
І, ну, ты там, Тігро,
Мо, в складчыну воjдёш?

Ага, січас, как раз!
То наша j сторона.
І мы - а фігу vовч,
Шо надто хытра j борз.

І вот средь тіш кругом
Плывёт себе тоj плот
З у7 ломаччэм скотск
До Шывы  с Шакті ОМ…

...ну, а на здымку онь
Кiт палыть неjк навоз


Рецензии