Мить натхнення

Влаштувавшись у затишнім кріслі
І закутавшись в лагідний плед,
Я гортаю події минулі,
А сама зазираю вперед...

Мерехтливий вогонь у каміні
Надихає, як Муза в свій час,
Всі тривоги стихають у тіні,
Щоби полумінь в серці не згас.

Вимальовує образ уява,
Мальовничий шукає сюжет,
І з'являється в строчках то мальва,
То троянд ароматний букет.

Заспокоюють миті натхнення,
А самотність живить креатив.
І звучить у душі одкровення,
Емоційних думок лейтмотив...


Рецензии