Пустые слова

   
                Болгарский
                Мир и Люди


                ПРАЗНИ  ДУМИ

                С много думи е пълен светът,
                с обещания, с бодри надежди,
                но кроежите тъмни растат
                и се кичат с измамни одежди.

                Накъде да вървим с думи празни? -
                до задънен достигнахме път,
                а делата ни зли и омразни
                разрушават и въздух, и твърд.

                Ана Величкова


Рецензии