Чому так сумно...

Чому так сумно,
Чому так лячно?
Бо не розумно
Жили, невдячно...

Послала доля,
Та відвернулись,
Господня воля,
А ми забулись...

Немає Бога,
Царя у серці,
Крива дорога,
Живі як мерці...

Одні прокльони
Та на всі боки,
Свавілля, стони
Іще на роки...


 П.В.М.  01.04.2021г.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.