Вiрою був тобi, правдою

Вірою був тобі, правдою
Мовчанням, словами, діями
Твоїми найпотаємними
І дивовижними мріями

Лагідним був, турботливим
Сонцем твоїм, росою
Наскільки можливо близьким
Настільки й єдиним з тобою

Подих твій був - моїм подихом
Дотик - моїми ласками
Була ти Шахерезадою
Я - всіми твоїми казками

Час  допікає прірвою
Спогади - ліками стали
Зорі, які нас втратили
Навіки тепер замовчали

Вірою був тобі, правдою
Всесвітом ти була, мрією
Моєю найважливішою
В цьому житті подією


Рецензии