Пам ять про тебе покрилась пилюкою

Пам'ять про тебе покрилась пилюкою.
Я ж бо людина, така як і всі.
В серці лишились печалі зарубкою,
Горе не гасне,  хоч як не гаси,
Тільки, подвійні, потрійні удари,
Свідчать, що горе ніде не піде,
Нове зросте, як настінні мурали,
Зріє питання я між бід де?


Рецензии