Так напевно ма бути

Так  напевно і має бути,
щоб птахи прилітали трикутними зграями,
ми  не вдячні, що можемо бачити й чути,
та сидіти на сходинках раю.
як то бути собою складно,
по весні не чекати нового, та пісень, що поллються розмаями,
та повітря хапать безпорадно
і цвітіння пуп`янки останнього, обіймати лише притаєно


Рецензии