аб

                історії закінчень світу
                від того/тих хто не уникнув
                сну занотованих припущень
                про те що звивно невідомо
 
          нікому крім тих хто не скаже
          від того/тих їх хто почув щось
          і не забув і жив з тим поки
          це перестало мати
 
може щось перестати мати те то чого не мало?

                значень зовсім

         бо нікого нема вже ніде
         з них крім того/тієї хто чув
         й навіщось пам’ятає досі 
         кілька тих слів що не згадати
 
                а тільки щем
                немов хтось просить

що сталося не повернути
лиш жалісне слівце літає
невільне мов при ополонці
замерзлій зимородок пізній

і стукають кістки позбиті
старих скелетів в пильних шафах
закинутих осель де їм лиш
на сурми суду уповати


Рецензии