white door

yesterday
the world opened arms to me
yesterday
in dreams so easily i'd flown
but someone drew a door for me
with chalk drew door so suddenly
such bright and shiny white door
on a brick wall

in a painted jungle you cannot get lost
and nobody will get eaten by painted beast
but i trust that one day it will open, i trust
this white door in wall of red bricks

it's ok that so far there's no rift anywhere
and no wall is stronger in entire world
but there will come hour and day
and with a flinch that hour and day
in this wall there'll open a shiny white door




Пугачева Алла — «Белая дверь»
Автор текста Дербенев Л.

Лишь вчера
Мне мир объятья раскрывал,
Лишь вчера
Легко леталось мне во сне,
Но кто-то дверь нарисовал,
Вдруг мелом дверь нарисовал,
Белую-белую дверь
На кирпичной стене.

В нарисованных джунглях
Нельзя заблудиться,
И не съест никого
Нарисованный зверь.
Только верю я, верю я, верю,
Что может открыться
Эта белая дверь,
Эта белая-белая дверь.

Пусть пока
Не видно трещинки нигде
И нигде
На свете нет стены прочней,
Но час придёт, придёт и день,
Чуть дрогнув в этот час и день.
Белая-белая дверь
Вдруг откроется в ней.


Рецензии