Мамина сорочка

1 Скоро буде свято кольорів багато.
Чорний і червоний завжди – головні.
Вдосвіта я встану, наче скарб дістану,
Мамину сорочку на святкові дні!
Приспів:Мамина сорочка
Вишита з любов’ю. мамина сорочка, лагідні пісні.
Мамина сорочка чорним і червоним.
Мамина сорочка вишита мені!
2. Підійду до хати де ми разом з братом з мамою і татом Мешкали колись!
Пригадаю знову пісню колискову і свою обнову   
. на святкові дні!
Приспів:Мамина сорочка
Вишита з любов’ю. мамина сорочка, лагідні пісні.
Мамина сорочка чорним і червоним.
Мамина сорочка вишита мені!
Мами  вже немає, туга серце крає. Та життя триває...
 Брате, не журись!Придивись гарненько скарб лишила ненька: вишиту сорочку І свої пісні

Приспів:Мамина сорочка
Вишита з любов’ю. мамина сорочка, лагідні пісні.
Мамина сорочка чорним і червоним.
Мамина сорочка, як святкові дні!

Мамина сорочка вишита мені!


Рецензии
Чудова пісня, Анатолію. Мені дуже сподобалось. Дякую.
З теплом,

Наталья Сафонова 3   27.06.2021 23:20     Заявить о нарушении
Спасибо, Наташа! с ответным теплом и Глубоким уважением, Д.Г.

Дмитрий Град   28.06.2021 21:24   Заявить о нарушении