Яке життя...

Яке життя цікаве починається.
Іде країна на критий розгін.
 До європейських ціни вже рівняються —
То Україна піднімається з колін!

Вже комуналка пенсії рівняється.
А в гаманцях лише копійок дзвін.
Це що, мій друже, нині відбувається? —
То Україна піднімається з колін.

А навкруги лиш тиша відчувається,
Лише птахи, а не металів сплін.
То підприємства тихо закриваються…
А Україна піднімається з колін!

Велична мова дзвінко розливається,
А ще англійська, ніби тут Бруклін.
Населення по світу розбігається…
А Україна? Піднімається з колін?


Рецензии
Від душі написано, що вболіває за країну! Сподобалося!

Гусева Наталья   14.07.2021 22:02     Заявить о нарушении