Катрены. 27-28

27


Locality of our space will be drained in
By the Ananke’s  spindle.
Galaxies and  stars are dancing in its rhythms
With their division into two bifurcations.


Веретеном Ананки засосётся
Локальность нашего пространства.
В ритмах галактики и звёзды
С бифуркацией деления на два.


28

Music of heavenly spheres,
Numbers harmonious numbers,
Symmetry groups are drawn with light,
the smoke of abstractions is curled.

Музыку небесных сфер,
Чисел гармоничные ряды,
Симметрий группы чертит свет,
Абстракций клубится дым.


Рецензии