Если имею

                Болгарский
                Мир и Я

          
                Д А   И М А М

                Да имам антена чувствително-струнна,
                да имам изкусно скроен усилвател -
                в дневния хаос милиардшумен
                аз ще открия звън благодатен.

                Щом със сърцето си го докосна,
                с чисти акорди той ще запее.
                Сивата глъчка, кикотът злостен
                в напън безсилен ще онемеят.

                Ана  Величкова


Рецензии