зло породжуэ зло на укр. яз

"ЗЛО ПОРОДЖУЄ ЗЛО"


Живемо' у постійній напрузі,
Ворогами стаю'ть кращі друзі
І, схиляючись більш до агресій,
Вже не ко'римось Силі Небесній.

Лють нена'висна людство зжирає,
Бо про Бога воно забуває.
Ми добро перестали творити
І не хочемо інших любити.

Якщо мо'лимо - тільки для се'бе,
Про свої' нескінченні потреби,
Та не бачимо поруч ідучих,
За гріхи наші, бід неминучих.

"Зло породжує зло" - аксіома;
Траєкторія помсти - відома:
Що від се'бе пошлеш, те й верне'ться
Бумерангом... діставши до серця.

Не паду'ть просто так чиїсь сльози,
Є свої' в кармі метаморфози -
Щоб життя не здавалося медом,
Б'ють невдачі по нас кулеметом.
---------------------------------------------------
Негараздів причини шукати
ми повинні у со'бі лишень
і на се'бе уперш нарікати
в час душевних з Творцем одкровень.
На добро налаштовані  дії -
це до Божого про'щення крок,
а   л ю б о в  в ореолі надії
двигуном стане світлих думо'к...

01/04/2021/


Рецензии