Регентовi Романнi до 50-рiччя на укр. яз

В дату ювілейну Ви зробили крок
Й запалилось в небі 50 зіро'к,
50 пелю'сток розпустили цвіт,
50 сьогодні Ви зустріли літ.

Всі вони, мов діти, плекані життям,
Як їх не любити(!) щирим почуттям -
Світ дитинства райський зі смако'м више'нь,
По'тім - вік юнацький у вінку пісе'нь

Про кохання й ве'сну, що довкруж цвіла,
Про судьбу Небесну, що талант дала'...
Музика у серці - то душі' орга'н,
Оплесками терцій грає нотний стан.

Струнами бандури доленька звучить...
Запис партитури Бог веде' щомить;
Він направив гами на церковний спів,
Щоби молитва'ми хор Його хвалив.

Регенте, Вам щиро дякуєм за все,
Хай добра' і миру Янгол принесе';
Дружно заспіваєм "многая літа'",
Щастя побажаєм в будні і в свята'...

Хай міцне здоров'я шлють Вам Небеса,
Хай душі' не в'яне молода краса;
Віра і надія поруч хай ідуть,
Щоб здійсни'лась мрія - висоти' сягну'ть...

Варто...ні?.. на цьому ставити акцент,
Але Ви у храмі Бо'жім - диригент;
Певний щонеділі подає'те тон
І під купол лине Служби антифон...

Навіть Зверха чути привітальний дзвін
В День цей особливий - Ваших уроди'н;
Посміхніться небу, сонцю і весні...
Бог благослови'ть Вас на подальші дні!..


Рецензии