Blawatek

Blawatek niebieski
Zerwalam w polu.
Zeby poczuc szczescie
I przypomniec morze.
Zeby przypominal lato
I cieple noce,
Szczery usmiech , radosc
I slodkie  owoce.
Bedzie stal na oknie
W moim pokoju
Przytuli sie do mnie
Kiedy wezme w dlonie.

TAT 16.03.2021


Рецензии