Любов живе -2021

Любов живе в середні в моєму серці
і позитивним настроєм заряджає душу
і почуття співають у прямому сенсі
без смаку щастя з місця я не зрушу...
Адже кохана жінка для мене оберіг
у час скрутний завжди допомогає
її обличчя у пам'яті своєї я зберіг
о ній при згадці немов іскра пробігає...
А потім і полум'я яскраве загоряється
відразу ніжністю і теплотою зігріває
слабка надія у відчуттях з'являється
всі перепони подолає-той хто кохає...


Рецензии