Кохання тепл хвил

Красень Травень Весну сватав,
Старостів прислав:
Дядька Сонця. Вітра брата
Із собою взяв.
Уквітчав її барвінком,
Стрічки в коси вплів.
Дарував сережки з вільхи
Й перстень золотий.
Соку з Явора напились,
Слухали птахів
І кохання теплі хвилі
Огортали їх.
2016 р.


Рецензии