старiсть, останнiй круг

Старіюсь швидко  на ходу
може не туди це я  іду.

Попробую іти назад ...

Але не факт...

 старість це коло...
 коло нас.
В який би бік ти не пішов
По кругу себе  старим знайшов...


Рецензии