Перше квiтня

Цей світ ілюзій - брехня всесвітня
Важлива дата - то перше квітня
Твій день по суті, твій день по ролі
Бо ти є дурень своєї долі

Якийсь філософ, якийсь провидця
Не зрозуміло кому хто сниться
Чи то твій морок, ота картина
Що ти існуєшь, що ти людина

Що відзначаєш сьогодні свято
Тобі подібних дуже багато
Тому, не сильно ти переймайся
Жартуй ,тусуйся та посміхайся

І не ховайся від себе в мрії
Життя розтопить твої надії
Твої баласти: - наївніть, віра
 До речі: - В тебе спина вся біла )


Рецензии