Турецкая ночь

В морі більше тридцяти,
Все одно тепліша ти.
Твій позір та талія -
Вражена Анталія.

Співи й танці на воді,
Плещуть хлопці молоді,
Поглядають на дівчат,
Всі сміються та кричать.

З висоти летиш у вир
З гірки у басейн.
Аромат несе інжир,
Подано глінтвейн.

Ми однісіньки навсібіч,
Не спинити час.
Запалає остання ніч -
Всі вогні для нас.

Мить та вічність - час один,
У турецьку ніч.

Аніматори весь час,
Розважають щиро  нас.
Шумно грають залюбки,
Та засмучують думки.

Тиждень – крихітне життя
Промайнув у небуття.
Злітна смуга пронесе,
Вмить згадається усе.

Мить та вічність – час один,
Що належить снам.
Кілька вічності годин,
Залишилось нам.

Ми однісіньки навсібіч,
Не спинити час.
Запалає остання ніч -
Всі вогні для нас.

Мить та вічність - час один,
У турецьку ніч.


Рецензии