***

НАША МЭТА

Калі ГЭНЫ верш нарэшце
адыдзе ў глыбіні гісторыі
і мы падрахуем кошты,
аддаўшы належнае кожнаму,-
адным - павагу і глорыю,
іншым - турэмныя вошы,-
тады і пачнецца НАШАЕ,
сапраўднае,БЕЛАРУСКАЕ,
ці,скажам,новалітвінскае,
жыцьцё на НАШАЙ зямлі,
з НАШЫМІ Канстытуцыяй,
Мовай,Законам,Суддзямі
і неадменным правам
у гэтых прасторы і часе
заставацца і быць ЛЮДЗЬМІ!

26.01.2021,Буда,Нарвегія


Рецензии