Сльоза котилася, ховалася у зморшки

Сльоза котилася, ховалася у зморшки…
Прожитий вік…
Перегорталися, мов сни, сторінки Долі…
Прадавній Рід…

Гілля гойдалося, спліталося з вітрами…
Небесний шал…
Єство молилось – освяти шляхи до мами…
Безмежна даль…

Життя спливало за водою в море-пристрасть…
Кипуча кров…
Сльоза омила, відвела від серця вістря…
Політ… Любов…

31.03.2021


Рецензии