Выход

Вдох - выдох,
Вход - выход.

Я за поручень держусь,
Приговариваю,
Над собою ворожу,
Уговариваю...

Март вышел
На крышу -
Лохматый,
С лопатой.

Я в автобусе стою,
Приговариваю,
Птицы в голове поют,
Уговаривают...

Вдох - выдох.
Есть выход.

2021


Рецензии