Вiдчуй

Автор слів, мелодії та виконавець -  Бруна
Пісню можна прослухати за посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=9rV7FAK-IGY

1к.
Відчуй думки, що линуть в височінь,
Відчуй, як мить народжується чистою...
Та не кажи нічого – промовчи,
Нехай твоя душа озветься піснею...

2к.
Відчуй слова – квітучий оберіг,
Відчуй себе – нескривдженим, незрадженим.
Прости собі все те, чого не встиг
Зробити, чи збагнути, болем вражений...

ПРИСПІВ:

Сміється день,
Зітхає ніч ясна, -
Бринить у серці мрії напнута струна!
Вона тебе
Покличе знов і знов:
Іди! Шукай і долю, і любов!

3 к.
Відчуй людей – у кожного свій шлях,
Відчуй себе краплиной незбагненності...
І зрозумій: повинно бути так,
Як є: всі порятунки й неприємності...

4к.
Відчуй життя, як справжній  дар небес, -
Воно твоє – і ти для щастя створений.
І навіть терени доріг і тяжкий хрест -
Твоя надія і твоя історія...

К сожалению, данный ресурс не даёт возможности ставить прямую ссылку на песню, поэтому желающим послушать данное произведение в авторской вокально-музыкальной композиции, милости прошу:

опуститься вниз по авторской странице,
найти ссылку МОИ СТИХИ И ПЕСНИ,
кликнуть по ней,
зайти на Youtube-канал
и в плейлисте "ПИШУ СПІВАЮ УКРАЇНСЬКОЮ"
найти песню ВІДЧУЙ.

Приятного прослушивания, автор всегда рада отзывам.


Рецензии