Час сплива...

Стрілки годинника крутяться швидко…
І не встигає людина збагнути:
Що відбулося за день цей сьогодні?
Час, що минає – вже не повернути…
 
Час так летить, мовби пташки у вирій!..
Мають можливість пташки повернутись.
А у людини такого немає…
Час настає всім до Бога звернутись!..

Вічність чекає, вже на порозі…
- Де я та з ким зможу в вічності бути?
Бог для людини завжди дає вибір.
Тільки людина повинна збагнути,

Що після смерті є два лише місця!
Ти ж бо, людино, повинна обрати:
Царство Небесне тобі пропонують:
- Вічність з Ісусом! Або ж вічні ґрати…

Місце для себе яке обирали:
Пекло чи рай, живучи на землі?
Та які скарби собі назбирали?
Чи будете з Господом, а може ні?...

Що ти, людино, для себе обрала:
Чи вічну радість, чи вічні муки?
Що для своєї душі побажала:
Чи мир та любов, чи вічну розлуку?

За тебе страждав Ісус на Голгофі!
Низько вклонись перед Ним в каятті.
Визнай, що ти перед Богом винний,
Щастя  придбаєш в своєму житті!

Якщо із Христом життя обираєш,
Від щирого серця повірив Йому,
Ти вічне Царство для себе придбаєш,
А з Ним - не підеш у пітьму!

Господь ще сьогодні нам вибір дає!
- Ісусе! Дай здатність людям почути
Про вибір, що він у кожного є,
Цю  істину Божу збагнути!..

Час спливає… 
(19.03.21)


Рецензии