Пролiскове диво

Світліше набагато днями
І сонце квітки пробудило.
Їх погляд синіми очами
Весну спускає вниз на крилах.

Тоненькі ніжки між снігами
Закутані у два листочки,
Як вогники між стовбурами,
Яскраво-сині пелюсточки.

По лісу між дерев стежками
Весну тендітну і красиву,
Веде вперед на зустріч з нами
Прекрасне проліскове диво.


Рецензии