Хочеш кави?..

Мій будинок — темний ліс:
Сплю на листі і камінні,
П'ю узвар з дитячих сліз
На страхах й заціпенінні.

З молитов готую суп,
Жахом каші заправляю,
Розпач сиплю замість круп
Та закляття промовляю —

Щоб у лісі заблукав
Той, кому набридло жити,
І від мене не тікав,
А дозволив задушити,

Адже з заблукалих душ
Я смачні готую страви.
Подорожній, аніруш!
Ти втомився. Хочеш кави?..


Рецензии