Для тебе

А я відкрию небо
Для тебе.
Посію у нім зорі,
І в  морі
Твоїх очей блакитних
Розквітну...
Душа моя, перлина,
Прилине
До тебе,  в твоє серце...
В озерцях
Весни усіх нових первоцвітів
Привітно
У всіх кольорах  щиро засяє...
Кохаю...

ЕНіКА,  експромт,  світлина з мережі


Рецензии