Знов украина

Знов Україна, ти свята земля,
Яка, мов пісня, Душу окриля.
                В.Пинченко
                (Перифраз)

Над Україною краса
Стоїть, як зорі в оксамиті,
Долини, гори і ліса
Чарівною росою вмиті.

Наш Харків – гордої мети,
Щоб щастя було в кожній хаті,
Щоб люди всі – були брати,
Веселі, вільні та багаті.

Щоб мир без війн був, та без свар,
Батьки щоб дбали про дитину,
Такою мріяв і Кобзар
Побачить неньку – Україну.

Вшануєм ветерана-трударя,
В країні мирній, вільній, новій,
Шолом – Алейхема вшануємо, друззя,
Не злим привітним, тихим словом.


Рецензии