Бузкове мереживо дол

Навесні розцвів бузок рожевий,
Аромат його п"янить, душу бентежить,
Хоч в осінь поспішають вже літа.
І доленьки мереживо бузкове,
Зіткане зі щастя та любові
Нас з тобою ніжно огорта.
2015 р.


Рецензии