***

У маіх руках кіёк
Не ад сталасці...
Бачыш змоўчыў
Крок...
Ад нейкай шалёнай
Радасці...

Ручаіна пабегла-
У скок,
Не можна прывязаць
Матузок...

Кажа мне -
"І ты пазвіні..."
Тут да лесу ўжо мала
Хады...

Іншыя вершы аўтара


Рецензии