Хробаки

Поналізли в хати хробаки,
Що повиїли очі і душі!
Хто, цікаво, були їх батьки:
Чи на вербах уроджені груші,

Хай не груші, звичайний гнілець,
Що вражає бджолу - трудівницю.
Спадень це і межа, і кінець
Башти розуму в час будівництва!


  Спадень - запад - направление - закат - солнца - конец - межа
 "Гнілець американський, европейский" - инфекционная болезнь, поражающая
 расплод пчел


Рецензии