Давай заблудимось у травах

ДАВАЙ ЗАБЛУДИМОСЬ У ТРАВАХ,
ЗГАДАЄМ ДИТИНСТВА РІДНИЙ КРАЙ.
КОЛИ ЖИТТЯ БУЛО ОДНА ЗАБАВА,
І ВСЕ  НАВКОЛО  КВІТКОВИЙ РАЙ.

ЗГАДАЄМ, ТЕ  ЯК  БУЛО  ДОБРЕ,
КОЛИ  ТОРКАЮЧИСЬ  ЗЕМЛІ.
МИ РОЗГОТАЛИ В ПОЛІ ТОРБУ,
НА  ВКРИТІЙ  РОСОЮ  ТРАВІ.

І ВСЕ ЩО В ТОРБІ У ТІЙ БУЛО,
ДИТИНСТВОМ ПАХЛО І СЕЛОМ.
МИ ВЖЕ ДОРОСЛІ ТА НЕ ЗАБУЛИ,
ЩЕДРІСТЬ ДИТЯЧИХ ТИХ ДОЛОНЬ.

А ТАМ ЖИТТЯ  ВЖЕ ВИРУВАЛО,
ЗА  ТИХИМ  ОБРІЄМ  ТИХ МРІЙ.
АЛЬБОМ ЖИТТЕВИЙ ДАРУВАЛО,
ІЗ  ВЗЛЕТІВ  ДОЛІ  ТА  ПАДІНЬ.

СЬОГОДНІ МИ ТОРКНУЛИСЬ ТИШІ,
ВІДДАВШИ ДАНЬ СВОЇЙ ЗЕМЛІ.
І ЛИШ ШУМІЛИ ВІДЦВІВШІ ВИШНІ,
МИ  ЗАБЛУДИЛИСЬ  У  ТРАВІ.


Рецензии